Home > Blog > Uncategorized > UUSI RIIDEID VÕIB KESKKONNASÕBRALIKULT OSTA KA KODUST VÄLJUMATA

UUSI RIIDEID VÕIB KESKKONNASÕBRALIKULT OSTA KA KODUST VÄLJUMATA

Kellele ei meeldiks inimesed, kes on suutnud enda igapäevase tarbimise muuta võimalikult jätkusuutlikuks? Omapärased ostud vähekasutatud rõivaste poodidest ja olemasolevate riiete ümberõmblemine on nende välimuse muutnud tõepoolest unikaalseks. Küllap olete teiegi mõnest vähekasutatud riiete poest paar eriti head pakkumist oma garderoobi lisanud.

Nii mõnedki meist hindavad võimalust sisustada mõni vaba hetk riidekauplustes erisuguseid kostüüme proovides. Teisi võivad rõivapoodide kirju valik ja teised kliendid aga väsitada. Seetõttu soetavadki paljud suure osa oma riietest käepäraselt veebist, kus pakkumine on tõesti sadu kordi suurem kui mistahes kaupluses. Ent kas olete kunagi internetist ostnud teisele ringile minevaid rõivaid?

Armastatud pood nüüd ka brauseris

Uusi ja vähekasutatud riideid müüva Kilomaxi külastajad on üle 15 aasta hinnanud võimalust osta ilusaid, kvaliteetseid ja moekaid rõivaid, hoides samas kokku(vaata siit – naiste teksad internetis). Kilomaxi hoolikalt välja nopitud kaubavalik on võitnud kümnete tuhandete ostjate tunnustuse ja kiidusõnad nii Eestis kui ka Lätis.

Alates koroonakriisi teisest lainest pakub meeldivat veebipõhist ostuvõimalust oma täiesti uutele ja vähekasutatud rõivastele ka Kilomax. E-poes ootavad uusi omanikke unikaalsed leiud, sajad kaubamärgid ning lai valik suuruseid.

Nõnda saab vähekasutatud riiete kaupluses šoppamist kogeda seegi, kes sooviks oma särgid-püksid välja valida näiteks päevasel ajal kontoris tööst puhates. Teel koju jääb üle vaid saadetis automaadist üles korjata. Muidugi on alati ka oht, et veebist valitud mantel või särk on pisut vales suuruses, aga siis on võimalik kaup lihtsa vaevaga tagastada.

Meestele, naistele ja lastele

Aeg-ajalt mõne uue riietuseseme ostmine annab inimesele sageli piisavalt uut energiat, et alustada uut töö-või puhkepäeva värskelt ja end hästi tundes. Ettevõte on omaltpoolt teinud kõik võimaliku, et nende valikusse kuuluvad riided ja jalanõud oleksid ühtmoodi moekad ja kvaliteetsed nii meestele kui ka naistele.

Avades meesteriiete sektsiooni, leiab eest muuhulgas sajad ja tuhanded särgid, ülikonnad, kardiganid, teksad, joped, spordiriided, lühikesed püksid, pidžaamad, jalanõud ja aksessuaarid. Naisteriiete seast leiab muuhulgas sajad kleidid, kardiganid, topid, teksad, seelikud, joped, bleiserid, capri püksid, spordiriided, aluspesu, rasedusriided, jalatsid ja aksessuaarid. Ühtlasi leiab hulga vajalikke rõivaid poistele, tüdrukutele ja väikelastele.

E-Kilomaxist leiate endale kauakestvaid riideid ja jalanõusid nii meestele, naistele kui ka lastele. Ainult ühe klikiga leiab üles kõik eripakkumised ja uued tooted, mis muudab ostukogemuse veelgi mugavamaks.

Pidage meeles, et Kilomaxis ei tähenda “kasutatud riided” kindlasti seda, et riiete kvaliteet oleks kuidagi kehv. Enamik müüdavaid tooteid ongi täiesti uued – selles võib veenduda veebilehel www.e-kilomax.lv/et.

You may alo like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *