Home > Blog > Uncategorized > HOKIPOOD, KUST SAAD VALIDA SOBIVA HOKIVARUSTUSE

HOKIPOOD, KUST SAAD VALIDA SOBIVA HOKIVARUSTUSE

Ole valmis – kaasahaarav hooaeg on juba algamas! Meie hokipood kutsub uusi ja vanu kliente uudistama. Muidugi oleme varustuse valiku mõttes riigis esikohal. Tahaksime headele ostjatele pakkuda ainuüksi korralikku kaubavalikut. Hokihooaja algamise puhul on kaupluses ka sooduspakkumisi – ehk leiad ka endale midagi sobivat!

 

KVALITEETNE VARUSTUS

 

Müüme varustust usaldusväärsetelt kaubamärkidelt, mis tagavad toote garantiid. Uisud, trenniriided, kotid, aksessuaarid, kepid – tutvu kõikide meie toodetega internetikeskkonnas! Koostasime nimekirja sellest, mida meie hoki varustus endas hõlmab.

https://hockeypoint.ee/ee_ee/riietus

HOKIKEPID

 

E-poes on hokikepid nii väikestele kui suurtele. Otsingu abiga saad valida vajalikke omadusi ning tutvuda valikuga. Kui soovid saada rohkem teavet selle kohta, kuidas kujuneb hokikeppide hind, siis meie meeskond seletab.

Osta endale hoki kepp juba täna!

 

UISUD

 

Meie kaupluse kaubavalikus on nii hokiuisud kui ka uisud iluuisutamise jaoks.Nii hoki kui ka iluuisutamise uisud on üsna laias valikus ja erinevate detailidega.   Jäähoki uisud asuvad lehe all. Otsingu abil on võimalik varieerida uiskude kvaliteediga ning valida just see kõige sobivam. Uisud on nii iluuisutamise kui ka jäähoki alal kõige olulisem osa varustusest ja seetõttu on oluline, et uisud oleks korralikud ja vastupidavad.  E-poes leiad samuti kõiksugused tarvikud, mida uiskude kasutamisel vaja oleks.

 

RIIETUS

 

Eriti lahedad riided nii talveks kui ka suveks. Suvise valiku all on samuti nokamütsid.  Valikusse olema juurde pannud kõik kõvemad tegijad, sellepärast mütsid on vägagi stiilsed. Soeta endale sobilikke omadustega äge nokats!

 

Ka hokisärgid kuuluvad suvise riietuse tootegrupi alla.  Võimsa prindiga või sportlikud – saad valida kõik omadusi koos või eraldi. Kuid kindel on üks – ükskõik, mis valiku teed, on see kvaliteetne.

 

TULE OSTLEMA!

 

Kuna jäähoki on füüsiliselt väga kurnav sport, siis on tähtis, et hokivarustus oleks väga kvaliteetne.  Oleme hoki pood, igal ostul on garantii. Aitame sind vajaliku infoga, et lihtsustada ostlemist. Hoki uisud ja hoki kepid on tegelikkuses väga palju detailirikkamad kui alguses tundub. Sirvi veebipoodi või tule kohapeale!

Alusta uut hooaega uue varustusega

 

You may alo like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *