Home > Blog > Uncategorized > REISIKINDLUSTUS, MIS ANNAB SINULE KINDLUSTUNDE

REISIKINDLUSTUS, MIS ANNAB SINULE KINDLUSTUNDE

Pealegi on reisitõrkekindlustus tähtis kui reisid mõne transpordivahendiga – lennuk, rong või laev.  Et sul ei tuleks muretseda hilinenud lennu pärast uue sihtkoha pileti ostmisest, siis reisitõrkekindlustus peaks kindlasti juba puhkama minnes olla olemas.

REISIKINDLUSTUSE KALKULAATOR ANNAB KIIRELT VASTUSE HINDADE OSAS

 

Kui tahad kohe teada kindlustuse maksumust, siis sind aitab reisikindlustus kalkulaator. See tähendab, et moodustame hinna vastavalt erinevatele asjaoludele.  Reisikindlustuse võrdlus tõestab sulle, et meie reisikindlustus on parim. Siiski tuleks tähelepanu pöörata samuti teistsugustele asjadele, mitte ainult hinnale. Valides reisikindlustusepaketti vaata samuti ka seda, mida ja mis ulatuses saad kindlustada. Seepärast peab arvestama, et kaugemad sihtkohad tähendavad ka kallimat hinda. Samuti tõuseb hind kui puhkad aktiivsemalt.

 

KUI OLED OSTNUD REISI, SIIS NÜÜD ON ÕIGE AEG SOETADA KA REISIKINDLUSTUS

 

Nüüd kui oleme teinud  sissejuhatuse reisikindlustuse tarvilikkusest, aitab reisikindlustuse võrdlus valida õige kindlustusagent. Hoolime oma klientide eest ja soovime pakkuda kõige paremat võimalikku kindlustust mõistliku hinna eest! |Meile on väga oluline inimeste rahulolu ja seepärast on meie reisikindlustus just kliendi rahulolule suunatud. Sõlmi leping juba nüüd!

 

 

You may alo like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *