Home > Blog > Uncategorized > Internetikasiinod ning blackjack  

Internetikasiinod ning blackjack  

Veel paarikümne aasta eest ei osanud keegi arvata, et enamik hasartmängudest kolivad internetti. Nüüd on see muidugi ainult loogiline ning paljude jaoks ka palju meeldivam. Miks minna kasiinosse, kui kasiino võib tulla sinu juurde? See on võimalus põnevalt ning kirglikult aega veeta ning mängida mõnd endale meeldivat mängu. Suurtest internetikasiinodest leiab pea igaüks endale sobiva mängu.

Kasiinoportaalide laia mänguvalikusse kuuluvad kaardimängud nagu blackjack ja pokker, mänguautomaadid, loteriid, rulett ning isegi spordiennustused. Kui nimetada kolm kõige populaarsemat kasiinomängu internetis, oleks tegu ilmselt blackjacki, baccarati ja slotimängudega.

 

Blackjack on klassikaline kasiino mäng, kus mängija peab saama kombinatsiooni, mis oleks võimalikult lähedane arvule 21. Mängus kasutatakse enamasti ühte või mitut 52 kaardiga kaardipakki. Põhireeglid on suhteliselt lihtsad. Esmalt jagatakse igale mängijale ning diilerile kaks kaarti. Üks diileri kaartidest jääb kõigile nähtavaks.

 

Igal kaardil on mängus kindel väärtus. Pildikaardid nagu poiss, emand ja kuningad annavad 10 punkti, aga äss vastavalt vajadusele kas 1 või 11 punkti. Kella pöörlemise suunas võivad mängijad pakist lisakaarte võtta. Uue kaardi väärtus lisatakse olemasolevatele. Kui kaartide väärtused ületavad 21, on mängija selle partii kaotanud. Kui 21 veel käes pole, võib veel kaarte juurde võtta või ka selle punktisumma juurde jääda. Viimane mängija on alati diiler, kes avab siis ka oma teise kaardi.

 

See, kuidas diiler mängima peab, on kasiino reeglites kindlaks määratud. Kui tema kaardisumma ei ületa 16, siis peab ta kaarte juurde võtma, ent kui kaartide väärtus on vähemalt 17, peab ta selle juurde jääma. Ka diileri kaardisumma võib minna üle 21, kuid see ei tähenda, et mõni mängija, kes enne teda 21 ületas, diileriga viiki jääks ja kaotatud summa tagasi saaks.

 

Internetis hasartmänge mängima asudes tasub siiski olla mõistlik ning vastata ausalt küsimusele, kas kõik arved on tasutud, kõik võlad tagasi makstud ning toidule ja kõigele muule ikka raha jätkub. Alles siis võite end vabaks lasta ja osa rahast mängu panna. Veenduge, et kaotuse korral midagi hullu ei juhtu, ent võidu korral on rõõm siiski suur. Kasiinomängud on küll kutsuvad, ent vahel ka salakavalad.

You may alo like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *