Home > Blog > Uncategorized > SUVEHOOAEG ON TÄIES HOOS JA HINNAD ON ALL

SUVEHOOAEG ON TÄIES HOOS JA HINNAD ON ALL

Arvatavasti pole tavaline kodanik mõtisklenud selle üle, milliseid on variante nüüdisajal fotode trükkimiseks. Meie juures on võimalik tellida fotoalbum, fototapeet, fotoraamat, fotolõuend, kalender, trükk t-särgile, seinakleebised ja ka traditsiooniline fotode trükkimine sobilikus suuruses.

PANE MÄLESTUSED ÜHTE KOHTA – FOTOALBUM, FOTORAAMAT VÕI KALENDER

Kas selle aasta suvehooajal on olnud natuke põnevamad seiklused? Kui on vahvad sündmused, siis on ka palju hetki mida meelde jätta.  Fotode trükkimine meie kaupluses on odavam kui mujal.  Kui aga soovid kõik fotod kaante vahele panna, siis on suurepärane lahendus luua kohe fotoalbum või fotoraamat. Taolist raamatut on mõne aja pärast ikka väga tore vaadata! Nii fotoraamat kui ka fotoalbum on väga vahva kink enda lähedasele. Teine võimalus on teha kalender – saad ise välja valida mis fotopildid, mis kuusse lisad ja lisaks äramärkida ka kõikide lähedaste tähtpäevad.  Ja muidugi on kalendrid kabinetti vajalikud.

KODU HUBASEMAKS  – FOTOTAPEET JA FOTOLÕUEND

Kui Sulle on armsaks jäänud mõni pilt, mida sooviksid näha iga päev, siis soeta seina fototapeet. Näiteks, on võimalik fototapeedile lisada foto endale armsast kohast – lapsepõlvekodu või lihtsalt lummav pilt loodusest, või ka pildi oma armsatest – kas siis koduloomast või oma pereliikmest. Väiksem, kuid ikkagi efektne alternatiiv fototapeedile on fotolõuend. Fotolõuend tähendab seda, et foto trükitakse kangale, mis jätab mulje nagu oleks tegemist maaliga.  Fotolõuend on stiilne disanielement seina peale.

T-SÄRKIDE TRÜKKIMINE

Populaarsust on viimaste aastastega kogunud t-särkide trükk. Lisaks spordimeeskondadele, on trükk riietele levinud ka sõprade seltskondade ja firmade seas.  Miks mitte luua ainulaadsed särgid või pusad endale ja sõpradele ning minna koos festivalile?

FOTOTRÜKK JA MUUD TEENUSED – KÕIK ÜHEST KOHAST

Fototrükk ei ole kaugeltki ainus teenus, mida meilt tellida saab. Näiteks võime trükkida Sinu oma disainitud visiitkaardid. Visiitkaartide trükkimine meil on kordi lihtsam kui see alguses tundub – võta meiega ühendust ja me juhendame sind. Lisaks saad osta ka seinakleebised, millele on prinditud on kas ettevõtte logo või muu info.  Kleebised saab kleepida ükskõik mis pinnale kuid väga tähtis on see enne välja mõelda, millisel täpsemalt tahad kleebiseid kasutada ning tellida need samuti siis sobilikust materjalist. Kui aga oled õpilane, siis tead väga hästi, kuidas õiged mõtted tulevad viimsel hetkel. Sellepärast on köitmine meie juures väga kiire ja soodne protsess!

Külasta meie veebikeskkonda juba täna ja avasta palju põnevat!

 

 

You may alo like...

Atbildēt

Jūsu e-pasta adrese netiks publicēta. Obligātie lauki ir atzīmēti kā *